Keno Cup 2010

Fotboll är temat i Keno Cup 2010 som fungerar precis som vanlig Keno men med lite roligare design. Välj mellan 1-15 nummer av brickans totala 80 nummer. Välj sen insats och klicka sen igång spelet och se vilka nummer bollen träffar, ju fler av dina nummer som träffas, desto bättre betalt får du.

Spela Keno Cup 2010 hos betsson

Du väljer själv vilken insats du vill spela med i Keno Cup 2010. Miniinsatsen är €0,25 och maxinsatsen är €1000. Storvinsten i spelet är €10 000 och betalas ut till den som satsat maxinsatsen och får mellan 9-15 rätt på de 15 valda numren. Spelar du istället med minimiinsatsen så är högvinsten €5000, men den betalas endast ut till den som prickar in alla 15 rätt på kupongen.

Givetvis kan du även vinna storvinsten även om du inte valt 15 nummer på kupongen. Till höger i spelet finns en prislista som ändras beroende på vilken insatsnivå och hur många nummer du väljer, på så sätt kan du alltid se vilka vinster som står på spel och vad som krävs för att kamma hem de stora prispengarna.

Totalt kommer 20 nummer dras under spelet. Vill du inte själv välja dina nummer kan du låta slumpen avgöra saken åt dig. Välj hur många nummer du vill satsa på och klicka på autovälj så slumpas dina nummer fram.

Funktioner i spelet är autospel som gör att du automatiskt spelar flera omgångar efter varandra, det finns också ett turboläge om du vill snabba på speltakten.