Table Keno

Vinn upp till €10 000 på Table Keno från Dynamite Idea! Alla som spelar på 15 nummer med en insats på minst €1 har chans att kamma hem storvinsten på €10 000, och ju högre insats du spelar med, desto färre nummer behöver du pricka in för att ta hem högvinsten!

Besök Betsson och spela Table Keno

I spelet finns en tydlig vinsttabell som justeras i takt med de val du gör, det vill säga när du ändrar insats eller antal valda nummer så uppdateras vinsttabellen med de nya vinstmöjligheterna.

Färgtemat i Table Keno är gult, orange och grönblått. Alla funktioner och knappar är enkla att förstå sig på och spelplanen är tydlig. När det är dags för dragning matas bollarna fram i snabb takt ur en glaskupa tlll två genomskinliga rör. Eftersom dragningen går så snabbt kan det vara svårt att hänga och man riskerar att tappa spänningsmomentet i dragningen. Dock är det ju ytterst en fråga om smak, för en del passar det snabba tempot utmärkt andra vill kanske hinna begrunda sina vinstmöjligheter innan nästa nummer slumpas fram.

Som lägst kan du spela på ett nummer i spelet och som mest på 15 nummer. Alla nummer mellan 1-80 är spelbara och sammanlagt kommer 20 bollar dras oavsett hur många nummer du spelat på.